Evenementen

Je vindt ons in het hele land. Tijdens jongeren events, bij gemeente weekenden en op scholen. 
Houd onze agenda in de gaten om niets te missen!

Creatief weekend

Een boost voor de creativiteit in jouw gemeente! I AM komt met een team van professionele kunstenaars naar jouw kerk om workshops te geven, te inspireren en te activeren. Een zondagse dienst vol creatieve expressie tot eer van God!

Scholen

Boek het unieke scholenprogramma als culturele activiteit, als presentatie tijdens een projectweek of invulling van een thema avond voor jouw school.

Jongeren events

Wij geven workshops of komen live schilderen bij een van de jongeren events in Nederland. Zo zijn wij vaste gast bij Teenstreet, I AM Loved -Seasons, Momentum en Opwekking. Maar we hebben ruimte voor meer, nodig ons dus gerust uit.

I AM Creatieve Dienst

Het is onze missie om kunsten terug te brengen in de kerk en om gemeenten te leren daarmee uit te reiken naar de samenleving. Wij verlangen ernaar om met ons kunstenaarschap christenen aan te vuren om met hun creativiteit God te eren. Daarom kan jij ons team uitnodigen voor een creatieve zondagse dienst. 

Een creatieve dienst van I AM bruist want:

  • Er komen  vakdocenten lesgeven die deelnemers activeren en inspireren in samenwerking met Gods Geest. 
  • Er is de mogelijkheid voor diverse creatieve workshops tijdens een dienst of na de dienst
  • De dienst op zondag  sprankelt doordat er diverse vormen van creatieve expressie zijn.

Creatieve dienst
Zondag 10:00u – 13:00u

  • Met live painting, profetisch tekenen, vlaggen bij de aanbidding, etc. 
  • Spreker; een van de I AM docenten, in overleg. 
  • Workshops zoals theater, profetisch tekenen, creatief aantekeningen maken, vlaggen, collages maken etc.

De hele gemeente wordt geactiveerd in creativiteit. 

Praktische info:

  • Een gemeente kan vooraf kiezen uit een scala van creatieve workshops, die geschikt zijn voor alle leeftijden.
  • In overleg kan er gekeken worden naar diverse creatieve bijdrages in een dienst of de invulling ervan binnen een uitgekozen thema.

Voor vragen en boekingen: 

Jongeren events

Wij geven workshops of komen live schilderen bij een van de jongeren events in Nederland. Zo zijn wij vaste gast bij Teenstreet, I AM Loved -Seasons, Momentum en Opwekking. Maar we hebben ruimte voor meer events; nodig ons dus gerust uit. Verbreed het programma door er kunst door te verweven. In de worship, de preek, zelfstandig of als toerusting. 

Scholen

Speciaal voor leerlingen in de bovenbouw VMBO, HAVO en VWO heeft I AM ARTS & DISCIPLESHIP SCHOOL een culturele activiteit ontwikkelt waarin talent ontwikkeling, creativiteit en leren reflecteren centraal staat. Hiermee sluit de activiteit aan op de kerndoelen van Kunst en Cultuur en kan het ingezet worden tijdens het vak CKV, KUNST en studie loopbaanbegeleiding. 

Leerlingen maken kennis met I AM ARTS & DISCIPLESHIP SCHOOL en leren dat creativiteit een waardevolle VAARDIGHEID is om te blijven ontwikkelen!

Doe de unieke talenten en gaven test om erachter te komen wat voor soort kunstenaar in je schuilt!

Doe mee aan de workshop en ontdek hoe creativiteit in jou naar boven komt!

En nog belangrijker…ervaar hoe God creativiteit bedoelt heeft.

Boek het unieke scholenprogramma van I AM ARTS & DISCIPLESHIP SCHOOL als culturele activiteit, als presentatie tijdens een projectweek of invulling van een thema avond voor jouw school.