Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Profetische lezing/ Trend forecasting: ‘Oorsprong’

16 september 2023 @ 7:30 pm - 10:00 pm

We maken een survivaltocht terug in de tijd. Door terug te grijpen op Bijbelse wijs- en waarheden gaat er iets moois gebeuren! Het is alsof een schat aan basistechnieken en elementen die al eeuwen in ons bezit zijn worden opgegraven en herontdekt. Een beroemde uitspraak van John Naisbitt, auteur op het gebied van ‘future studies’, gaat als volgt: “Trends, like horses, are easier to ride in the direction they are going.”
We zien dat ook bij trends en menselijk gedrag terug. Onderliggend is er een gemeenschappelijk doel en ideaal aanwezig, dat sturend is voor de voorkeuren en behoeften van mensen. We zijn niet aan trends overgeleverd. Als we ze leren begrijpen en plaatsen in deze tijd, kunnen de teugels in handen nemen en reageren op dat wat God ons in handen heeft gegeven.

Deze lezing wordt gegeven door Daniël en Willeke Thomassen van Vecthorse.
De lezingen die wij vanuit Vecthorse verzorgen dragen er toe bij dat je een stap vooruit bent op deze ontwikkelingen. We laten zien welke factoren er aan het werk zijn, en geven voorbeelden van hoe zich dit manifesteert. Waarbij we God laten spreken door zijn Woord, in beelden en profetieën waarin Hij met ons mensen communiceert en inzicht wil geven.

Deze lezing is gratis toegankelijk, tijdens de avond wordt er een gift opgehaald ten behoeve van I AM Arts & Discipleship School.

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier

Aanmelden Online lessen

Gegevens

Datum:
16 september 2023
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm
Site:
www.iam-creativeschool.eu

Organisator

I AM Arts & Discipleship School

Locatie

De Bovenkamer, Breukelen
Poeldijk 9
Breukelen, Utrecht Nederland
+ Google Maps